SAMSUN / ONDOKUZMAYIS - Ondokuzmayıs Hamidiye Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Yükseköğretim ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü Sayın Fethi Fahri KAYA okulumuzu ziyeret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi. Okul Müdürümüz Bünyamin KESİCİ programa katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Mrt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzun erkek şadırvan duvarlarının tamirat ve boyanması ile ilgili 11/B sınıfı öğrencileri "Okulumu onarıyor ve koruyorum" projesi geliştirdiler. Projenin başlama tarihi 11.03.2024 ve bitiş tarihi 20.05.2024 olarak ön görülmüştür. Bu kapsamda öğrencilerin okullarına sahip çıkarak bakım onarım işerine kendi potansiyellerini harekete geçirmeleri ve iş becerilerini geliştirip iş hayatına hazırlanmaları amaçlanmıştır. Böylelikle öğrencilerimiz ve misafirlerimiz daha nezih ortamda abdest alabileceklerdir.

Şbt

Rehberlik ogretmenimiz mezun üniversite öğrencilerimizle 12.siniflara motivasyon semineri yapmistir.

Şbt

Hedef yk kapsamında 12.sinif öğrencilerimiz üniversite tanıtım fuarına ve SAĞLIK MESLEK YÜKSEK OKULUNA, İLAHİYAT FAKÜLTESİNE VE POLİSOKULUNA mesleki rehberlik amaçlı geziler gerceklestirdiler.2023-2024 eğitim öğretim yılı akademik takip komisyonu 2. dönem toplantı tutanağı haberimizin ekindedir.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümü nedeniyle anma programı okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihali kapsamında düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı Okulumuz'da  saat 09.05'te iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile birlikte bayrağımız yarıya indirilmiştir.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün önemi ile alakalı okulumuzda program yapıldı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları programın ardından tören sona erdi.

Programı düzenleyen ve emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda Resim ve Fotağraf Sergisi açılışı yapıldı. Sergi açılışını yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü 100. Yıl etkinlikleri kapsamında açılan sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Aynı zamanda 10 Kasım öncesine gelen serginin başak bir anlam kazandığını ifade etti. Açılışa öğretmenler, Cumhuriyet Mahallesi muhtarı, öğrenciler katıldı.

Kas

Okulumuzda İl Müftülüğü Vaizi Cevdet YEDİYILDIZ tarafından Peygamberimiz, İman ve İstikamet ve Sosyal Medya Ahlakı konulu konferans verildi.

Kuran-ı Kerim’den ayetler ve Peygamberimizin hayatından örnekler ile hadisler ışığında iman, istikamet ve doğruluk üzerinde duran hocamız, sosyal medya ahlakı ile gerçek hayat arasındaki ilişkiye değinerek, çok dikkatli, şuurlu ve bilinçli olunması, sanal âlemde de sorumlu olduğumuzu dile getirerek İman, İbadet ve Ahlak bütünlüğü içinde hayat sürülmesi gereğine vurgu yaptı. Konferansa Okul Müdürü, Öğretmenler ve okulun tüm öğrencileri katıldı.

Kas

Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında düzenlenen etkinliğe ilçe kaymakamı İbrahim CİVELEK, Belediye Başkanı Osman TOPALOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer DEMIRKOL, Okul müdürümüz Bünyamin KESİCİ ve okulumuz öğrencileri ile diğer Okul Müdürleri, öğrencileri Muhtarlar katılım sağladı. Fidan dikimi coşku ile gerçekleştirildi, ülkemizin nice yüzyıllara ulaşması adına güzel bir hatıra ormanı fidanlığı oluşturuldu.

Ekm

Okulumuz tarafından 29 Ekim Programı düzenlenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Dolayısıyla İlçemiz Merkez Camisinde Öğrencilerimiz tarafından Mevlid ve Hatim Programı gerçekleştirilmiştir.

Okul müdürü Bünyamin KESİCİ görevine başladı.

Haz

Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz 2 -5 Haziran tarihleri arasında Çanakkale ve Bursa'yı gezdiler.1.gün Çanakkaleye hareket edildi,2.gün Çanakkale ve Şehitlikler ziyaret edildi,3.gün Bursa'ya hareket edilerek aynı gün Bursa gezildi,4.gün sabah Samsun'a hareket edilerek gezi sona erdi.